My pasgemaakte Irontech Male Head

Hallo Leonard

Hoe gaan dit?

Ons het lank gelede e-posse uitgeruil oor pasgemaakte popwerk, terug voordat Irontech 100% silikoonpoppe aangebied het.Ek glo ook jou enigste manlike pop-opsie destyds was Charles.

My vier silikoon-elfkoppe

Sedertdien het ek die vordering van verskeie ander vervaardigers dopgehou.Ek het ook gewag vir die beste tyd vir my om 'n pop te koop waarmee ek tevrede sal wees, want ek wou nie 'n TPE-pop hê nie.

Nadat ek al die 100% silikoon opsies daar buite gesien het, gaan ek kies tussen A en B. B was belaglik duur vir wat hulle aangebied het, so ek het besluit om by A te koop. Lang storie kort, ek het meer as $11,000.00 saam met hulle spandeer om te produseer 'n pop vir my, en hulle het net ná Covid verdwyn.Hulle antwoord nie oproepe of e-posse nie, en hulle het weggehardloop met al my geld ... dit was 'n aaklige ervaring vir my.

Ek het op daardie bestelling verbrand, maar ek wou nog steeds 'n goeie pop koop.

3D-beeld

Ek het weer aan B gedink, maar toe op 'n soektog, sien ek op jou webwerf dat jy nou 100% biedsilikoon manlike poppe.Ek het baie opgewonde geraak en ek het verlede jaar 'n pasgemaakte bestelling saam met Mike gemaak.....wat 'n ongelooflike professionele persoon is.Ek hou daarvan om saam met hom te werk, en hy is baie behulpsaam[ en kundig, en hy behandel my met baie vriendelikheid en respek.Hy is ook baie geduldig met al my spesifikasies, en hy het namens my saam met die fabriek gewerk om seker te maak dat ek tevrede is met die bestelling.Ek het ook my eie pasgemaakte elfkop geskep op grond van jou "George" pop, vir gebruik met die lang silikoon manlike liggaam.

Ek is nie seker of jy dit weet nie, maar die eerste pop wat ek by Irontech gekoop het, het my baie ongelukkig gemaak.Ek is lief vir die4 Elf George-koppewat die span vir my gemaak het.

H1
H3
h4

Die is perfek.My probleem was die liggaam --- ek het nie verwag dat die pop soveel olie sou loog soos 'n heeltemal silikoonpop nie.Ek het later verstaan ​​dat die olie by die silikoon gevoeg is om dit so sag soos menslike vel te maak.Die probleem was dat ek nooit op soek was na 'n sagte seksliggaam nie.Ek wou 'n realistiese en duursame lewensgrootte aksiefiguur/metgesel hê.Ek wou die figuur soos Phicen Action Figures poseer, en hom in die huis rondskuif om my geselskap te hou.Hierdie olierige lyf het nie by my doel gepas nie, en al die ekstra lyfhare waaraan ek baie geld spandeer het, het nie eers op sy lyf gebly nie.Dit was nie 'n slegte produk van Irontech nie;Dit was net nie wat ek verwag het nie, en ek moes meer met jou span gepraat het om die materiaal en opsies te verstaan.

Liggaam

Die tweede liggaam

Ek het saam met Mike gewerk aan my tweede poplyf, en dit is hierdie keer met baie min olie gemaak.Hierdie pop is ongelooflik!Al die lyfhare bly in plek en is baie duursamer.Die voorkoms en gevoel is ook vir my meer realisties, en ek is baie gelukkiger daarmee, want hy is die kunswerk wat ek my voorgestel het.Ek is in staat om hom te poseer en in die huis rond te skuif en hom op meubels te sit....net soos ek al jare lank wou hê.Hierdie figuur is GROOT!

 

Ek sal in elk geval nog die derde reun pop wil koop want ek is tevrede met Irontech en die werk aan my tweede pop.

Ek het net gedink ek sal jou vra indien dit 'n moontlikheid is, want dit sal my baie help.Ek sal steeds met Mike enige manier kry om die derde lyf en koppe klaar te kry.

 

Ek is mal oor jou produk.Dankie dat jy hierdie geluk vir my en my lewe gebring het.

腿部植毛
B2

Postyd: Nov-02-2022

Los jou boodskap